Heidi Gravvold Sæter

Et brennende engasjement for god fysisk og psykisk helse var det som fikk meg til å utdanne meg til personlig trener i 2012. Da hadde jeg selv vært fysisk aktiv helt siden barnsben hvor jeg var svært allsidig og glad i all slags idrett. Jeg var aktiv i bl.a. langrenn, håndball og friidrett over flere år, godt opp i tenåra. Fra jeg begynte å studere til IT-konsulent i 2002, og etter det kom ut i arbeidslivet, har den fysiske aktiviteten for det meste foregått på treningssenter eller ute i det fri.

 

Selv om jeg har en forkjærlighet for klassisk styrketrening er jeg minst like glad i å være ute og bruke kroppen i naturen og fjellene rundt om der jeg bor. Jeg er oppvokst på Nordmøre i Møre og Romsdal og har også valgt å bosette meg her, mye nettopp på grunn av de mange mulighetene for friluftsliv. Jeg har en kortere «karriere» fra fitness – har prøvd meg i både bodyfitness og athletic fitness. Veldig lærerikt og kjekt å ha testa hva kroppen kan tåle på det mest ekstreme. Fikk gode resultater, men som mange andre som lar det bli en livsstil å konkurrere i fitness har det aldri vært noe jeg har ønska å holde på med på fast basis.

 

Etter hvert har det blitt to barn på meg, har en gutt som er født i 2013 og ei jente født i 2016. Merker godt at en endrer litt perspektiv og får andre synspunkt på hva som er viktig her i livet etter at en får barn. For meg personlig er det aller viktigste, foruten å være den beste mammaen jeg kan være, å holde på en god helse slik at jeg får leve et langt og friskt liv. Det er også slike verdier som ligger til grunn for hvordan jeg trener og lever nå. Med to svangerskap bak meg, samt en videreutdanning i trening under og etter graviditet, har jeg et svært godt grunnlag for å hjelpe de i samme situasjon som ønsker tilrettelagt opplegg for nettopp dette.

 

Jeg har tidligere nevnt at jeg er brennende engasjert i god fysisk og psykisk helse, men må innrømme at jeg brenner det lille ekstra for god kvinnehelse – i alle livets faser! Jeg ønsker spesielt å hjelpe unge kvinner som enda ikke har fått barn til å legge et godt grunnlag før den dagen det kan bli aktuelt. Jeg ønsker å hjelpe kvinner som er gravide, og etter de har født, til å holde seg fysisk aktive så langt det går og for å bygge opp igjen kroppen på en skånsom og fornuftig måte. Jeg ønsker også å hjelpe kvinner som er ferdig med å få barn til å ta vare på kroppen og holde den frisk og funksjonell lenge! Ta kontakt med meg om du ønsker hjelp til å bygge opp og ta vare på en sunn og sterk kropp som skal holde hele livet ut!

            Utdanning og kurs:

  • Trening under og etter graviditet, SAFE Education, 2017
  • Kostholdsveileder, Akademiet for personlig trening, 2014
  • Grunnkurs,Treningsveileder, Personlig trener, Norges idrettshøgskole, 2012
  • Gruppetrening basis, Norges idrettshøgskole, 2012
 
            Erfaring:
 
  • Gruppetreningsinstruktør og veileder, Trollheimen Trenigssenter, 2011-2015
  • Personlig trener i Gympartner siden 2012
            Utdrag fra referanser:
           
            «Jeg kan anbefale Heidi på det varmeste som personlig trener, og opplever her en trener som møter en                           både på oppturer, men også når ting ikke går på skinner, og det er nesten det viktigste. Har også en                               opplevelse av at hun beholder troen på en når det butter imot, og det har vært veldig positivt.» -
 
              Kvinne, 44