Kundeuttalelser - Les hva noen av våre kunder sier om oss!

Les hva noen av våre kunder sier om oss og våre tjenester:


Jeg må få sagt at jeg er utrolig fornøyd med alt du har hjulpet meg med! Både kosthold, trening og alle spørsmålene mine! Makan til service og kunnskap skal man lete lenge etter. Jeg føler at jeg har lært mye av deg, og fått mye valuta for pengene. Jeg kommer til å skryte av dere til andre jeg møter som ønsker hjelp til trening/kosthold. Helt supre er du/dere!

- Camilla, 28 år

 

Ny livsstil!

"Jeg har vært så fornøyd med Gympartner! Du har virkelig hjulpet meg veldig godt i gang med en livsstil som jeg og kroppen min virkelig stortrives med! Jeg kan ikke få takket deg nok for all hjelp du har gitt meg, og ikke minst alt jeg har lært! Det beste av alt er å ha noen man kan dele oppturene med som viser et genuint engasjement i min framgang. Det er virkelig gull verdt! "

- Julie, 30 år

Lærerikt og motiverende!

"Jeg har lært masse av deg! Tusen takk for god oppfølging fra deg. Det har gjort at jeg har klart å trene jevnlig!"

- Gisle, 38 år

 

Ros, motivering og engasjement!

"Jeg er kjempe fornøyd med opplegget til Gympartner! Dette er et helt fantastisk tilbud til de som ikke har råd til å betale i dyre dommer for en PT på et treningssenter. Du får et skreddesydd treningsopplegg og kostholdsplan som er tilpasset deg og din hverdag.

Jeg sliter en del med gamle trenings/overbelastningsskader, og var redd for at det skulle bli vanskelig å finne et program som passer meg. Men med den ukentlige treningsrapporten har vi justert treningen ut i fra hva som fungerer og ikke. Treningsrapporten fungerer også som en enorm motivasjonsfaktor da du må fylle ut hver eneste treningsøkt ogdet er ikke så kult å si du ikke ”orket” en treningsøkt en dag. Så unnskyldningene er lagt bort, og selv om jeg trener 6 dager i uken, er det aldri et alternativ for meg å hoppe over en økt. Det er blitt en så innarbeidet rutine at det er som å stå opp å gå på jobb. Og da er det jo ekstra motiverende og gøy at man hver uke får tilbakemeldinger og ros fra en kjempe engasjert PT. Jeg gleder meg til hver mandag for å lese svar på rapporten og utviklingen min. Man blir jo som et lite barn, ALLE elsker å få skryt når man har gjort det bra!"

- Tina, 28 år

 

Fremgang jeg ikke kunne klart på egenhånd!

"Høsten 2013 ville jeg virkelig gå inn for å trene mer seriøst, og da kontaktet jeg Gympartner. Jeg er storfornøyd med og kjempeglad for at jeg gjorde det! Jeg har hatt en kjempebra fremgang som jeg ikke kunne klart på egenhånd. Motiverende ord hver uke og på de dagene jeg ikke har de beste.

Jeg gleder meg til hver mandag hvor jeg får tilbakemelding fra rapporten jeg skriver hver uke til min PT. Da skriver jeg hvordan treningen min har gått, hverdagen osv. Det at jeg må skrive en rapport hver uke, gjør at jeg føler jeg ikke kan droppe de treningen som står på planen. Jeg får motivasjon til å gjøre de. Dager da motivasjonen ikke er på topp, tenker jeg bare på de resultatene jeg har oppnådd på så kort tid.

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kontaktet Gympartner!"

-Siri, 22 år

 

Ned 20 kg og fått en livsstil jeg kan leve med!

"Etter en altfor lang periode med lite eller ingen trening, var jeg lei av å være utrent og lite sprek. Jeg ønsket også å gå ned i vekt, for å kunne trives bedre med egen kropp. Selv om tankene om å begynne å trene hadde kvernet i hodet mitt en lang stund, fant jeg aldri motivasjonen til å starte. En venn tipset meg om Gympartner, og jeg kan trygt si at det er en av de beste tipsene jeg har fått! Jeg fikk satt opp en kostholdsplan og et treningsprogram utviklet helt etter mine egne preferanser og mitt eget tidsskjema. Min personlige trener har hele tiden sendt meg motiverende mail og sms, noe som gjør at jeg har fått den personlige oppfølgingen jeg trenger for å holde motivasjonen oppe. Hver uke sender jeg inn rapport til min personlige trener der jeg skriver antall treningsøkter, resultater fra treningsøktene og tanker om ukens treningsøkter og kosthold. Det å ha noen å rapportere tilbake til, gjør at man ikke ønsker å sluntre unna treningen, og det hjelper med tips og råd på egne tanker. 
 
I perioden april til desember har jeg gått ned 20 kg , og jeg har gått fra å ikke trene til å trene fem ganger i uken og faktisk like det. I tillegg har jeg fått mer forståelse for kosthold, og føler at jeg har fått en livsstil som jeg kan leve med. Gympartner setter ikke opp en umenneskelig sulte-diett, men heller en kostholds- og treningsplan som gjør det mulig for deg å få et sunnere og sprekere liv uten å gi opp. 
 
Til slutt vil jeg anbefale alle dere som ønsker å komme igang, men som trenger et lite dytt, og bli medlem av Gympartner. Du kommer ikke til å angre!" 
 
- Camilla, 22 år

 

Ned 20 kg og fått en livsstil jeg kan leve med!

Heidi er så fornøyd med oss at hun har skrevet en egen plakat og hengt opp flyers på treningsrommet på sin egen arbeidsplass. Her er hva hun skriver:

"Trenger du litt motivasjon?
Syns du det er vanskelig å vite hva du skal gjøre?
Hvordan øvelsene gjøres?
Trenger du kostholdsveileding?

Jeg har vært medlem av Gympartner i et år nå, har fått masse hjelp og veiledning når det kommer til treningen. I tillegg til inspirasjon og motivasjon til å jobbe videre for å oppnå målene mine! Det å ha noen å rapportere tilbake til, gjør at man ikke ønsker å sluntre unna treningen, og det hjelper med tips og råd på egne tanker og spørsmål.

Man får også utrolig enkle forklaringer på øvelsene man skal gjøre, samt at det finnes videoer for mange av øvelsene inne på MinSide. Kostholdsplan følger også med hvis du ønsker, som er satt opp etter akkurat den maten du liker!

Tenkte at dette kunne være av interesse for flere her ute, mange er jo flittige brukere av trimrommet.
Det er sikkert også mange som kunne tenkt seg å være i trimrommet men ikke helt vet hva de skal gjøre eller hvordan."

- Heidi, 27 år

 

 

Glad eg valgte Gympartner!

"Eg har ofte sett ulike sider på nettet med personlige trenere som kan gjøre magiske ting med vekten og kostholdet ditt, men har aldri prøvd det fordi eg ikke hadde noen som helst tro på at det virket eller at noen andre skulle klare å hjelpe meg.

Men det var før eg fant ut at eg skulle prøve Gympartner. Eg har totalt endret kosthold og vekten har bare rast nedover. Det er flott med trening og sunne matvaner, men det er enda flottere å faktisk se og kjenne resultatene både på kroppen, humøret og energien!

Gympartner er glimrende, både fordi de ALLTID er der når du trenger de, og fordi de vet hva de driver med og er flinke til å motivere og pushe deg til nye høyder - hver gang. Skreddersydd kostholdsplan, tilrettelagt treningsplan, tett oppfølging hele veien, både ved hjelp av forum, SMS, treningsdagbok og mail.

Eg har ikke angret et sekund på at eg meldte meg inn hos Gympartner!"
 
- Christer, 26 år

 

Fra støttemedlem til treningsentusiast!

"Jeg hadde aldri trodd det...men jeg er faktisk blitt avhengig av trening etter at jeg meldte meg inn hos Gympartner! Jeg har aldri hatt noe særlig godt forhold til trening, har selvfølgelig prøvd meg mange ganger, men jeg har endt opp som støttemedlem hver gang. Etter at jeg meldte meg inn her og fikk eget program, så har motivasjonen (og musklene) strømmet på. Man får også utrolig enkle forklaringer på øvelsene man skal gjøre, samt at det finnes videoer for mange av øvelsene inne på MinSide. Kostholdsplan følger også med, som er satt opp etter akkurat den maten du liker!

Mange jenter tenker jo at å trene på styrkerommet sammen med guttene er uaktuelt. Mye pga at de ikke vet hvordan øvelsene skal gjennomføres og fordi de føler seg "dumme" ved å løfte de minste vektene der. Jeg tenkte akkurat på samme måte, men etter at jeg fikk treningsprogram med forklaringer så er det å løfte vekter noe av det kjekkeste på treningen! Og guttene bryr seg heller lite, jeg tror egentlig de syns det er kjekt med litt jenter der jeg!

En annen ting som er bra med Gympartner er forumet som ble startet opp for ikke så lenge siden. Jeg er veldig aktiv der inne og man får ekstra boost til motivasjonen. Det mest populære er "treningsdagbok" som man kan lage selv. Der skriver man hvilke mål man har for treningen og gjerne litt om seg selv. Noen har også lagt ut bilder. Her kommenterer de andre og kommer med tips og triks. Man får raskt svar om man lurer på noe og selv om det bare er et forum, så blir man godt kjent med de som er der."

- Agnetha, 23 år

 

Gympartner - friheten til å velge selv!

"Siden jeg startet på treningssenter i fjor så ønsket jeg meg noen som kunne veilede meg i kosthold og treningsopplegg som ville være mest hensiktsmessig etter mine ønsker og målsettinger. Siden markedet er fullt av meninger og råd syntes jeg det selv var vanskelig i skille ut hva som var sant og hva som ikke var sant. Jeg husker også hvor mye jeg fikk igjen for å ha en trener og veiledning i andre aktiviteter jeg har drevet med...

Da jeg kom over Gympartner via nettet, var jeg ikke i tvil! Det måtte prøves, og de hadde alle muligheter: man kan trene til alle tider, hjemme, på studio og ute. Hva mer kan en ønske? Dette passer meg utmerket, jeg får nå den etterlengtede kompetansen jeg var på jakt etter, samtidig som jeg selv har frihet til å velge når og hvor jeg vil trene. Dette endte med at jeg sa opp på treningssenteret og nå trener hjemme, vel vitende om at noen følger med på hva jeg driver med og gir meg konstruktive innspill når det trengs. Med et slikt opplegg har man ikke lenger unnskyldninger for ikke å trene. Alle får til noe!"
 
- Nina, 30 år

 

Vitamininnsprøytning!

"Jeg er veldig fornøyd med mitt medlemsskap i gympartner, og vil absolutt anbefale det til andre! Opplegget er akkurat det jeg trenger. Dette er mye mer personlig enn andre nettbaserte opplegg som gjerne henvender seg til svært mange på en gang. Hos Gympartner får du personlig oppfølging, og de treningsrapportene du ukentlig leverer inn blir faktisk lest av et menneske, og ikke av et datasystem som spyr ut et standardsvar. I alle fall føler jeg det blir mer forpliktende, og desto vanskeligere å droppe en treningsøkt når jeg vet at treneren min følger med. Kommer garantert til å forlenge medlemsskapet! 

Videoene som viser de forskjellige øvelsene er veldig bra og instruktive! Det er faktisk ganske inspirerende og motiverende å høre min trener snakke om trening i videoene. Jeg føler at videoene henvender seg direkte til meg. Det fungerer som en vitamininnsprøytning som gjør at jeg får lyst til å trene ute selv om høststormen raser ute."

- Knut, 44 år

 

Mindre rundt "vomma"!

"Jeg er veldig fornøyd med resultatet av de siste 3 måneders trening. Jeg har hatt fin nedgang i vekt og ikke minst blitt en del mindre rundt "vomma. Klærne sitter løsere nå enn før. Motivasjonen har vært høy stort sett hele tiden og kommentarer fra min trener har virket ekstra motiverende. Morsomt å følge med i bloggen til min trener og se at en perfekt kropp også medfører mye svette og slit."

- Joachim, 35 år